Beoordelingen van Kar. Houten

Recente recensies

5.0
Martijn
23 mei 2024

De lekkerste broodjes van Houten!

Kim
13 mei 2024

De lekkerste broodjes, leukste mensen en heerlijke muziek en vibes

Reactie van Kar.

Leuk! Bedankt Kim!

Yvanka
10 mei 2024

Vandaag voor het eerst een broodje gehaald. Ik heb er erg van genoten het zijn lekkere broodjes. Ga ik vaker doen

Reactie van Kar.

Dat horen we graag! Tot snel Yvanka!

Marcel
10 mei 2024
Remko
29 april 2024

Heerlijk voorlopig laatste broodje vanwege een nieuwe baan in een andere regio. Als ik in de buurt ben kom ik zeker langs

Judith
29 april 2024

Altijd heerlijke broodjes, gul belegd, en dat gecombineerd met een hartelijke en persoonlijke benadering!

Liza Mulder
29 april 2024

Heerlijke goed belegde broodjes. De warme broodjes worden pas gemaakt als je de bestelling ophaalt. Vriendelijk personeel. Kortom, dikke 10

Regina Verheul
18 april 2024

Heerlijk vers broodje , goed belegd ..

Stemerdink
18 april 2024

De broodjes waar tonijn bij op moest zitten bevatten wel erg weinig tonijn (degenen die die broodjes hadden moesten er echt naar zoeken), voor de rest allemaal prima broodjes.

Reactie van Kar.

Bedankt voor de review! Ik heb jullie bestelling even goed bekeken maar er waren geen broodjes tonijn besteld, klopt dit? Wel is er een vitello tonato besteld Dit is een broodje met gebraden kalfsvlees, tonijnmayonaise, pesto, zontomaat, olijf, pijnboompitten, ui en rucola. Is hier wellicht verwarring over ontstaan? Stuur ons even een mailtje op info@karhouten.com mocht het toch anders zijn. We helpen graag. Groet, Tim

Maud
13 april 2024
Lydia
11 april 2024

6 collega's en ik hebben woensdag broodjes besteld. Eenmaal aangekomen bij de Kar bleek mijn collega een foutje gemaakt te hebben, ze had perongeluk voor de dag erna besteld. Help! De broodjes werden snel gemaakt en ik was binnen een half uur terug op het werk, wat een vriendelijke bediening!! En ze waren nog heerlijk ook! Alles aan onze bestelling klopte en we hebben alle 7 zitten smullen.

sydney van Daalen
9 april 2024

Heerlijke verse broodjes. Het is gewoon een feestje in je mond na de bestelling. fijn mensen die je broodje vers klaarmaken.

Michel
4 april 2024

Broodjes zijn weer erg lekker.

Tony
28 maart 2024

Broodje jam jam jam. Heerlijk.

Inge
27 maart 2024

Ik werk in Houten 3 dagen in de week in Houten. Op de Vershof is ook een broodjes zaak, maar deze haalt het lang niet bij deze! Dit blijven gewoon de lekkerste broodjes in Houten!

TONY
26 maart 2024

Hahahaha het was echt WOW!

Ada
25 maart 2024

Goed op tijd klaar, beenham was lekker warm, goed belegd

Dyon
22 maart 2024

Top service en smakelijk eten!

Dean
19 maart 2024

Broodje carpaccio normaal echt super lekker! Dit x broodje kip souvlaki genomen, helaas te zout. Volgende keer beter Kar!

Reactie van Kar.

Hoi Dean! Jammer om te horen dat de souvlaki zout was. Het marineren van de kip gebeurt bij onze versproducten leverancier, Ik zal het gelijk met ze bespreken zodat we dit voor de toekomst voorkomen. Bedankt voor jouw feedback trouwens, zo kunnen we dit soort dingen gelijk aanpakken. Ik heb overigens het gehele bedrag van jouw bestelling laten terugstorten, we doen het goed of helemaal niet is ons motto. Kan je van dat bedrag snel weer een kipsouvlaki bestellen die helemaal goed op smaak is. Groetjes, Tim

Tony
15 maart 2024

Gewoon goed. 👍

Zeger
14 maart 2024
Joey Stassen
13 maart 2024

Altijd heerlijk, goed belegde broodjes en een hartelijke service bij het ophalen na het bestellen. Ook het bestellen werkt altijd top

Sylvia
13 maart 2024

Heerlijke en vullende broodjes.

MK
8 maart 2024

Online besteld en betaald, stond klaar bij aankomst en hoefde dus niet te wachten.

Roel Knopper
8 maart 2024

Was weer als vanouds, en goed belegd.

Kirsten
5 maart 2024

Super lekker broodje, krakend vers en gemakkelijk online te bestellen en af te halen. Ik had de volkorenbol met o.a. mozarella en pesto (vegan).

Theo
4 maart 2024

Goed gevuld dat broodje tonijn en de rest ook weer prima verzorgd! Tx

Renske
1 maart 2024

Heerlijke broodjes

Remko
28 februari 2024

Was lang geleden maar nog steeds dezelfde goede kwaliteit en service.

Maud
27 februari 2024

Ontzettend lekkere broodjes! Het was precies klaar toen ik aan kwam lopen. Ik kom graag vaker!

Melanie Pieck
22 februari 2024

Vertrouwde concept en service als voorheen. Blij dat jullie je eigen weg zijn ingeslagen. Tot snel.

Laurens Veerman
22 februari 2024

Altijd goed, prijs kwaliteit heel goed. Vaste klant

Scholtes
16 februari 2024

Heerlijke broodjes. Lagen klaar op juiste tijd. Super

Almog Strickmann
13 februari 2024

Great Smoked chicken - lemon/dill mayonnaise sandwich, made with tons of love!

Alex
13 februari 2024

Was weer erg lekker, zoals altijd!

Christian Wulff
12 februari 2024

Fantastic sandwich selection - made to order with quality materials and outstanding service.

Ronny Ramsodit
9 februari 2024

De beste broodjes KAR in Houten! ideaal om online te bestellen en af te halen maar net zo gezellig om in de rij te wachten, een leuk gesprek te voeren met de mensen achter de Kar, goede muziek, dit gun ik een ieder ;-)

Reactie van Kar.

Bedankt Ronny! Altijd gezellig als je er weer bent!

Rk
2 februari 2024
Mieke
1 februari 2024

Lekkere broodjes en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.

Theo
31 januari 2024

Heerlijke broodjes alleen de stok met tonijn was een beetje karig gevuld..

Reactie van Kar.

Hoi Theo, Blij je even gesproken te hebben en bedankt voor je feedback, die is belangrijk voor ons. Tot snel!

Sanne Schwartz
30 januari 2024
Stefan schipper
25 januari 2024
Jeroen
24 januari 2024

Beste broodjes van Houten!

Reactie van Kar.

Heeeeeyyy bedankt! Op naar beste broodjes van Nederland dan maar Jeroen!

Gerco Petter
20 januari 2024

het was heerlijk!!!

Reactie van Kar.

Bedankt Gerco!

John Wolvekamp
19 januari 2024

Zoals altijd uitstekend.

Reactie van Kar.

En dat gaan we zo houden John!, bedankt weer!

Lonneke
18 januari 2024

De carpaccio broodjes smaakten lekker, dank jullie wel! De gerookte kip met kerriemayonaise was ook heerlijk!

Reactie van Kar.

Super Lonneke! Tot snel!

Linda
18 januari 2024

Ja, gewoon altijd goed! Altijd lekker!

Reactie van Kar.

Thanks linda! Tot binnekort!

Renske Jansen
17 januari 2024

Zoals gewoonlijk helemaal prima en lekker!

Reactie van Kar.

Blij dat je er weer was Renske, tot snel masr weer!

Andre
13 januari 2024

Top zelfs in de auto gebracht

Reactie van Kar.

Graag gedaan André en tot snel weer!

Mookly
11 januari 2024
Reactie van Kar.

Bedankt Mookly! Hopelijk tot snel weer.

Tsuru Lagerweij
9 januari 2024

Heerlijke broodjes en geweldig lief, gezellig personeel!! Een aanrader!

Reactie van Kar.

Da's leuk om te horen Tsuru! Tot binnenkort!

Lonneke
9 januari 2024

Broodje tonijn was heerlijk! De broodjes carpaccio vielen tegen. Het was moeilijk om door het vlees te komen, je kon blijven kauwen…:-( Service was prima, broodjes stonden op tijd klaar.

Reactie van Kar.

Hoi Lonneke, Bedankt voor de review! We kopen hoge kwaliteit carpaccio bij onze leverancier waar we inmiddels al 5 jaar geweldig me samenwerken. Helaas gebeurt het soms, net als het biefstukje bij de slager, dat het vlees wat "pezig"is en dus erg taai. Niet de bedoeling natuurlijk en zeker niet de kwaliteit waar we voor staan. Je mag bij jouw volgende bestelling de broodjes carpaccio gratis meebestellen, dit doe je door de bestelling voor deze broodjes en het "opmerkingen"veld van je online bestelling te vermelden. We doen het goed of helemaal niet, en we laten je graag zien dat de kwaliteit volgende keer weer helemaal top is! Nogmaals bedankt voor je feedback, zo help je ons om dit soort tegenvallers op te lossen. Groetjes, Team Kar.

Andre
7 januari 2024
Brian
5 januari 2024

Broodjes smaakten heerlijk. Wel vonden wij deze keer dat de broodjes te hard gebakken waren. Maar, toch elke keer weer genieten van jullie broodjes.

Reactie van Kar.

Hoi Brian, We zijn het helemaal met je eens. Onze oven bakt normaal met een beetje stoom injectie, hierdoor is het brood heerlijk knapperig maar niet te hard. Op de dag van jouw bestelling besloot de waterpomp voor de oven het leven te geven. Met een flinke lading bestellingen inmiddels ontvangen zat er even niks anders op dan op enkel hete lucht te bakken. Ik ben die middag na de drukte een nieuwe pomp gaan halen en na een hoop gevloek, getier en bijzonder natte kleding heb ik de pomp een paar uur later weten te vervangen. Onze excuses maar wees gerust dat het is opgelost. Groetjes, Tim

Alex
5 januari 2024

Smaak was heerlijk, alleen de ballen waren niet echt warm. We hebben ze binnen 10 minuten na afhalen gegeten. Volgende keer wachten we liever iets langer als ze maar warm, zijn :)

Reactie van Kar.

Hoi Alex, Bedankt voor je bericht. Da's slordig inderdaad. We zullen beter letten op de (kern)temperatuur van de gehaktballen in het vervolg. Super bedankt dat je het ons laat weten, zo doen we het een volgende keer beter. Check je jouw e-mail even? je ontvangt van ons een online kado code die je gratis de broodjes bal laat bestellen, krijg je ze volgende keer van ons, we laten je graag zien dat ze wel echt warm kunnen zijn. Groetjes, Tim

Arjan Pauw
5 januari 2024

Superlekkere broodjes! Van te voren besteld en stond keurig op de aangegeven tijd klaar. Top!

Daan
30 december 2023

Gigantische broodjes, vers en rijkelijk belegd, gew

M. den Hartog
29 december 2023
Laura
22 december 2023

De beste broodjes van Houten! Altijd ruim belegd, vers en héérlijk! Wij halen hier zeker 2x per maand wel een broodje

Mookly van den Hoek
14 december 2023

Was weer top geregeld en lekker. Op tijd klaar. Bestelling online gedaan

Willeke
11 december 2023

Heerlijke broodjes! Vriendelijke hulp!

Maeve
9 december 2023
Reactie van Kar.

Super! tot snel Maeve!

Frans
8 december 2023

Zoals gewoonlijk super!

Reactie van Kar.

Bedankt frans!

John Oosterom
8 december 2023

Heerlijke broodjes online besteld en de broodjes stonden klaar mooi op tijd.heel vriendelijk personeel

Reactie van Kar.

Da's omdat julie ook altijd vriendelijk zijn John! tot snel weer!

Remko Kool
7 december 2023

Super lekkere broodjes. Vooral het broodje gebakken vockingworst is een verrassende aanrader.

Reactie van Kar.

You either love it or you hate it.... Bedankt Remko!

Svenja Van Bezooijen
7 december 2023

Altijd goed en snel. Bestel regelmatig. Altijd tevreden.

Reactie van Kar.

Dank je Svenja! hopelijk zien we je snel weer!

Maaike Hommenga
6 december 2023

We hadden een redelijk grote bestelling van 9 broodjes. Heerlijke broodjes. Helaas miste bij het broodje jong belegen kaas/ beenham de beenham.

Reactie van Kar.

Hoi Maaike! bedsankt voor het compliment! Maar......bijna helemaal goed is niet goed genoeg natuurlijk! Ham vergeten, balen, sorry... even niet scherp genoeg opgelet. Je ontvangt zo een code op de e-mail gebruikt bij de bestelling twv het bedrag van dit broodje, we doen het helemaal goed of helemaal niet. Zien we je snel weer? nogmaals onze excuses, team kar!

Malle Pietje
5 december 2023

Kijk, als Piet heb je het nu eenmaal best druk deze dagen. Dus als er dan een heerlijk vers broodje op je ligt te wachten, waar ook nog eens een gedichtje bij is geschreven, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. De smaak en versheid is altijd fantastisch, maar het ingrediënt dat alles afmaakt is toch de liefde die erin wordt gestopt.

Reactie van Kar.

Beste piet, Die liefde "stoppen"we er niet in... Die wordt in een zeer speciaal proces, volgens geheim recept, verandert in "liefde stof" die we, de hoeveelheid geheel naar eigen keuze, maar waarschijnlijk wel afhankelijk van reeds ontvangen liefde in vleugjes toevoegen aan die broodjes die het echt verdient hebben. We mogen eigenlijk dus elke dag kerstman spelen, en da's best tof! Tot snel voor nog meer liefde!

Berry
2 december 2023

Super lekkere verse bollen, top!

Reactie van Kar.

Thanks Berry! tot snel weer!

wim van hoorn
30 november 2023

mag goedkoper en mooier aankleden bv bij een broodje bal

Reactie van Kar.

Hoi Wim, bedankt voor de review! Wat zou je graag willen als toevoeging/aankleding bij een broodje bal? Er is een hoop mogeljk, en je kan dit altijd vragen in de opmerkingen bij jouw bestelling, dat doen we graag! Het gemiddelde broodje bal wordt voornamelijk gegeten door "puristen" ;-). Stuur je een mailtje naar info@karhouten.com, we houden graag rekening jouw wensen! Tot snel en alvast fijne feestdagen gewenst! Team Kar.

Mieke
30 november 2023

Lekkere broodjes voor een prima prijs! En vriendelijk personeel. Handig dat je vooruit kunt bestellen ook.

Reactie van Kar.

Bedankt Mieke, leuk dat je er was en tot snel!

Frank M.
27 november 2023

Heerlijke broodjes, nieuwe favoriet is toch wel stokje Ribeye met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas😋

Reactie van Kar.

Bedankt Frank! tot snel maar weer!

Andre
26 november 2023
Remko Sunnotel
24 november 2023

Heerlijk stokje creme pate en de groeten terug

Reactie van Kar.

Alvast fijne feestdagen remko! maar kom je daarvor nog wel even langs? gezellig!

Carla Sligro
22 november 2023

Broodjes waren heerlijk

Reactie van Kar.

ben jij dan DE Carla van SLIGRO? Ik bedoel, uiteindelijk brengt Sligro ons een hoop ingredienten een aantal keer in de week, dus help jij ook mee de broodjes heerlijk te maken!

Trudy Lagerweij
19 november 2023

De warme broodjes van de bestelling werden ter plekke nog gemaakt, terwijl ik 10 min later kwam dan de bedoeling was. Hierdoor hadden we nog steeds dus lekkere warme broodjes 😊. Super! Ze waren weer heerlijk!!!

Reactie van Kar.

Kwaliteit over kwantiteit Trudy! En eventjes wachten met een lekker muziekje, praatje en gezelligheid én verse broodjes is toch echt de moeite waard. Leuk dat je er was en tot snel.

Cora
18 november 2023

Mijn werkgever vroeg of ik een broodjes zaak in Houten wist met lekkere vers belegde broodjes. Nu kennen wij de Kar al langer en gaf dit door. Broodjes vielen erg in de smaak en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kar.

Heb je die promotie al gekregen cora? :-) Bedankt dat je voor Kar. koos! tot snel!

Marie-José
15 november 2023

Heerlijk verse broodjes, verrukkelijk belegd 👍😋

renske.jansen@gmail.com
8 november 2023

Helaas bij de kaas beenham de beenham vergeten. Verder zoals altijd goed.

Reactie van Kar.

Hoi Renske! Onze excuses! De volgende krijg jij natuurlijk van ons! Vul deze bij de volgende bestelling als opmerking in (dus niet afrekenen) en vermeld even de broodkeuze. Tot snel!

Es
6 november 2023
Jaap
6 november 2023

Top broodje. Lekker op tijd klaar omdat ik online heb besteld. Geen rij dus. Prima!

Michel
30 oktober 2023

Lekkere broodjes en online bestellen is top

Jeanine
28 oktober 2023

Heerlijk weer! Altijd goede kwaliteit. De Vitello tonato is een echte aanrader.

Freke
27 oktober 2023

Altijd super lekker en topservice!

Jose
26 oktober 2023

Heerlijk

Charlaine
26 oktober 2023

Lekkere broodjes, leuke mensen, altijd snel klaar. Lang verhaal lang; Top!

Helma
26 oktober 2023

Heerlijke broodjes

Simone
25 oktober 2023

Heerlijk

Tom
24 oktober 2023

Heerlijk broodje, goed formaat en lekker belegd.

José Scheffers
23 oktober 2023

Heerlijk vers klaargemaakt broodje! En heel makkelijk online bestellen, het lag netjes klaar op het door mij gekozen tijdstip.

Frans
23 oktober 2023
Vishal
20 oktober 2023

Excellent. Lekker

John van lith
19 oktober 2023
Lars
18 oktober 2023

Heerlijke goed belegde broodjes! Echt een aanrader en heel vriendelijk personeel.

Ome Willem
16 oktober 2023

Joepie de poepie! Luister even wat ik roep, ik lust wel een broodje… van Kar. Heerlijke broodjes, iedereen aan te raden. Het zijn zeker geen geitenbreiers.

Reactie van Kar.

Maar Ome Willem,Luister even wat ik roep: Lust je ook een bloodje poep? Bah Ome Willem, een broodje poep is vies! Is, is, is, is, is dat vies? Foei Willem! Foei Willem! Foei Willem! ;-)

Aernout van der Schaaf
16 oktober 2023

Perfect als altijd.. fantastisch hoe ze de feedback van vorige week hebben omgezet naar kwaliteit.. heerlijk vers en knapperig.. gewoon TOP

Jochem
15 oktober 2023

Heerlijk broodje

Yvonne Standerdmolen
13 oktober 2023
Max Verstappen
12 oktober 2023

Ik ga echt hard op deze broodjes! Ik zeg: KARren maar 🚀🚀🚀

Petra Oberink
10 oktober 2023

Zoals altijd GEWELDIG

Reactie van Kar.

Bedankt Petra!, tot snel weer!