Bewertungen von Kar. Houten

Neue Beurteilungen

5.0
Jesse
12 Juli 2024

Het was druk en toch de broodjes iets eerder kunnen ophalen, top!

Antwort von Kar.

Druk is een understatement, blij dat zoveel mensen inclusief jullie er weer waren. Bedankt! Tot snel!

Peter
10 Juli 2024
Ad
2 Juli 2024

Altijd lekker!

Wim
1 Juli 2024

Wat een top tent,heerluk die broodjes.

Tony
30 Juni 2024

Altijd lekkere broodjes. En gezellige mensen.

Izak van Rijkom
28 Juni 2024

Gewoonweg top

Merel Bosma
28 Juni 2024

Heerlijke broodjes en ontzettend goede service. Onlangs was ik wat later om mijn bestelling op te halen i.v.m. mijn werk en daarna kreeg ik zelfs een heel nieuw vers gemaakt broodje! Wat een top service!

Frans Grasso
27 Juni 2024

Ik val in herhaling: was weer een top-broodje! Dit keer zelfs aangereikt in de auto.

Karin
26 Juni 2024

Bieten carpaccio bruine bol. Lekkerste broodje ever.

Theo Franssen
26 Juni 2024

Was weer TOP die broodjes!

Erwin
26 Juni 2024

Snel, vriendelijk en prijs kwaliteitsverhouding top. Origineel geitenkaas vijg.

Enrico
25 Juni 2024
Tony
20 Juni 2024

Lekker broodje.

Suzanne
20 Juni 2024

Gewoon lekker en goed belegd.

Sandra
19 Juni 2024

Heerlijk, altijd vers en goed van smaak.

Andre ROOIJEN
15 Juni 2024
Vernooij
14 Juni 2024

Altijd goed belegd en lekker vers brood top zaak

Marvin
11 Juni 2024

Vers, ruim belegd, snelle service

Tony
11 Juni 2024

Altijd gezellig met Jans👍

Theo Franssen
10 Juni 2024

Heerlijke broodjes en weer goed belegd!

Tim
8 Juni 2024

Met ei. Na enkele bestellingen weten ze het al. Altijd dezelfde goede kwaliteit , en dat is al een kunst op zich. Aan te raden van te voren te bestellen!

Paul Ruijs
8 Juni 2024

Lekker vers van A tot Z

Jose
6 Juni 2024

De lekkerste broodjes in de regio đŸ‘đŸ»

Marleen
2 Juni 2024

De lekkerste broodjes van Houten en omstreken. Heel vers en rijkelijk belegd! De gezelligste Kar.

Petra
31 Mai 2024

Vooropgesteld: super vers brood, verse ingredienten! Wel was er deze keer de dressing minimaal of misschien zelfs vergeten, waardoor het toch net wat minder was dan andere ervaringen.

Arie
29 Mai 2024

Wederom een heerlijk broodje

Frans
27 Mai 2024
Yury
24 Mai 2024
Martijn
23 Mai 2024

De lekkerste broodjes van Houten!

Kim
13 Mai 2024

De lekkerste broodjes, leukste mensen en heerlijke muziek en vibes

Antwort von Kar.

Leuk! Bedankt Kim!

Yvanka
10 Mai 2024

Vandaag voor het eerst een broodje gehaald. Ik heb er erg van genoten het zijn lekkere broodjes. Ga ik vaker doen

Antwort von Kar.

Dat horen we graag! Tot snel Yvanka!

Marcel
10 Mai 2024
Remko
29 April 2024

Heerlijk voorlopig laatste broodje vanwege een nieuwe baan in een andere regio. Als ik in de buurt ben kom ik zeker langs

Judith
29 April 2024

Altijd heerlijke broodjes, gul belegd, en dat gecombineerd met een hartelijke en persoonlijke benadering!

Liza Mulder
29 April 2024

Heerlijke goed belegde broodjes. De warme broodjes worden pas gemaakt als je de bestelling ophaalt. Vriendelijk personeel. Kortom, dikke 10

Regina Verheul
18 April 2024

Heerlijk vers broodje , goed belegd ..

Stemerdink
18 April 2024

De broodjes waar tonijn bij op moest zitten bevatten wel erg weinig tonijn (degenen die die broodjes hadden moesten er echt naar zoeken), voor de rest allemaal prima broodjes.

Antwort von Kar.

Bedankt voor de review! Ik heb jullie bestelling even goed bekeken maar er waren geen broodjes tonijn besteld, klopt dit? Wel is er een vitello tonato besteld Dit is een broodje met gebraden kalfsvlees, tonijnmayonaise, pesto, zontomaat, olijf, pijnboompitten, ui en rucola. Is hier wellicht verwarring over ontstaan? Stuur ons even een mailtje op info@karhouten.com mocht het toch anders zijn. We helpen graag. Groet, Tim

Maud
13 April 2024
Lydia
11 April 2024

6 collega's en ik hebben woensdag broodjes besteld. Eenmaal aangekomen bij de Kar bleek mijn collega een foutje gemaakt te hebben, ze had perongeluk voor de dag erna besteld. Help! De broodjes werden snel gemaakt en ik was binnen een half uur terug op het werk, wat een vriendelijke bediening!! En ze waren nog heerlijk ook! Alles aan onze bestelling klopte en we hebben alle 7 zitten smullen.

sydney van Daalen
9 April 2024

Heerlijke verse broodjes. Het is gewoon een feestje in je mond na de bestelling. fijn mensen die je broodje vers klaarmaken.

Michel
4 April 2024

Broodjes zijn weer erg lekker.

Tony
28 MĂ€rz 2024

Broodje jam jam jam. Heerlijk.

Inge
27 MĂ€rz 2024

Ik werk in Houten 3 dagen in de week in Houten. Op de Vershof is ook een broodjes zaak, maar deze haalt het lang niet bij deze! Dit blijven gewoon de lekkerste broodjes in Houten!

TONY
26 MĂ€rz 2024

Hahahaha het was echt WOW!

Ada
25 MĂ€rz 2024

Goed op tijd klaar, beenham was lekker warm, goed belegd

Dyon
22 MĂ€rz 2024

Top service en smakelijk eten!

Dean
19 MĂ€rz 2024

Broodje carpaccio normaal echt super lekker! Dit x broodje kip souvlaki genomen, helaas te zout. Volgende keer beter Kar!

Antwort von Kar.

Hoi Dean! Jammer om te horen dat de souvlaki zout was. Het marineren van de kip gebeurt bij onze versproducten leverancier, Ik zal het gelijk met ze bespreken zodat we dit voor de toekomst voorkomen. Bedankt voor jouw feedback trouwens, zo kunnen we dit soort dingen gelijk aanpakken. Ik heb overigens het gehele bedrag van jouw bestelling laten terugstorten, we doen het goed of helemaal niet is ons motto. Kan je van dat bedrag snel weer een kipsouvlaki bestellen die helemaal goed op smaak is. Groetjes, Tim

Tony
15 MĂ€rz 2024

Gewoon goed. 👍

Zeger
14 MĂ€rz 2024
Joey Stassen
13 MĂ€rz 2024

Altijd heerlijk, goed belegde broodjes en een hartelijke service bij het ophalen na het bestellen. Ook het bestellen werkt altijd top

Sylvia
13 MĂ€rz 2024

Heerlijke en vullende broodjes.

MK
8 MĂ€rz 2024

Online besteld en betaald, stond klaar bij aankomst en hoefde dus niet te wachten.

Roel Knopper
8 MĂ€rz 2024

Was weer als vanouds, en goed belegd.

Kirsten
5 MĂ€rz 2024

Super lekker broodje, krakend vers en gemakkelijk online te bestellen en af te halen. Ik had de volkorenbol met o.a. mozarella en pesto (vegan).

Theo
4 MĂ€rz 2024

Goed gevuld dat broodje tonijn en de rest ook weer prima verzorgd! Tx

Renske
1 MĂ€rz 2024

Heerlijke broodjes

Remko
28 Februar 2024

Was lang geleden maar nog steeds dezelfde goede kwaliteit en service.

Maud
27 Februar 2024

Ontzettend lekkere broodjes! Het was precies klaar toen ik aan kwam lopen. Ik kom graag vaker!

Melanie Pieck
22 Februar 2024

Vertrouwde concept en service als voorheen. Blij dat jullie je eigen weg zijn ingeslagen. Tot snel.

Laurens Veerman
22 Februar 2024

Altijd goed, prijs kwaliteit heel goed. Vaste klant

Scholtes
16 Februar 2024

Heerlijke broodjes. Lagen klaar op juiste tijd. Super

Almog Strickmann
13 Februar 2024

Great Smoked chicken - lemon/dill mayonnaise sandwich, made with tons of love!

Alex
13 Februar 2024

Was weer erg lekker, zoals altijd!

Christian Wulff
12 Februar 2024

Fantastic sandwich selection - made to order with quality materials and outstanding service.

Ronny Ramsodit
9 Februar 2024

De beste broodjes KAR in Houten! ideaal om online te bestellen en af te halen maar net zo gezellig om in de rij te wachten, een leuk gesprek te voeren met de mensen achter de Kar, goede muziek, dit gun ik een ieder ;-)

Antwort von Kar.

Bedankt Ronny! Altijd gezellig als je er weer bent!

Rk
2 Februar 2024
Mieke
1 Februar 2024

Lekkere broodjes en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.

Theo
31 Januar 2024

Heerlijke broodjes alleen de stok met tonijn was een beetje karig gevuld..

Antwort von Kar.

Hoi Theo, Blij je even gesproken te hebben en bedankt voor je feedback, die is belangrijk voor ons. Tot snel!

Sanne Schwartz
30 Januar 2024
Stefan schipper
25 Januar 2024
Jeroen
24 Januar 2024

Beste broodjes van Houten!

Antwort von Kar.

Heeeeeyyy bedankt! Op naar beste broodjes van Nederland dan maar Jeroen!

Gerco Petter
20 Januar 2024

het was heerlijk!!!

Antwort von Kar.

Bedankt Gerco!

John Wolvekamp
19 Januar 2024

Zoals altijd uitstekend.

Antwort von Kar.

En dat gaan we zo houden John!, bedankt weer!

Lonneke
18 Januar 2024

De carpaccio broodjes smaakten lekker, dank jullie wel! De gerookte kip met kerriemayonaise was ook heerlijk!

Antwort von Kar.

Super Lonneke! Tot snel!

Linda
18 Januar 2024

Ja, gewoon altijd goed! Altijd lekker!

Antwort von Kar.

Thanks linda! Tot binnekort!

Renske Jansen
17 Januar 2024

Zoals gewoonlijk helemaal prima en lekker!

Antwort von Kar.

Blij dat je er weer was Renske, tot snel masr weer!

Andre
13 Januar 2024

Top zelfs in de auto gebracht

Antwort von Kar.

Graag gedaan André en tot snel weer!

Mookly
11 Januar 2024
Antwort von Kar.

Bedankt Mookly! Hopelijk tot snel weer.

Tsuru Lagerweij
9 Januar 2024

Heerlijke broodjes en geweldig lief, gezellig personeel!! Een aanrader!

Antwort von Kar.

Da's leuk om te horen Tsuru! Tot binnenkort!

Lonneke
9 Januar 2024

Broodje tonijn was heerlijk! De broodjes carpaccio vielen tegen. Het was moeilijk om door het vlees te komen, je kon blijven kauwen
:-( Service was prima, broodjes stonden op tijd klaar.

Antwort von Kar.

Hoi Lonneke, Bedankt voor de review! We kopen hoge kwaliteit carpaccio bij onze leverancier waar we inmiddels al 5 jaar geweldig me samenwerken. Helaas gebeurt het soms, net als het biefstukje bij de slager, dat het vlees wat "pezig"is en dus erg taai. Niet de bedoeling natuurlijk en zeker niet de kwaliteit waar we voor staan. Je mag bij jouw volgende bestelling de broodjes carpaccio gratis meebestellen, dit doe je door de bestelling voor deze broodjes en het "opmerkingen"veld van je online bestelling te vermelden. We doen het goed of helemaal niet, en we laten je graag zien dat de kwaliteit volgende keer weer helemaal top is! Nogmaals bedankt voor je feedback, zo help je ons om dit soort tegenvallers op te lossen. Groetjes, Team Kar.

Andre
7 Januar 2024
Brian
5 Januar 2024

Broodjes smaakten heerlijk. Wel vonden wij deze keer dat de broodjes te hard gebakken waren. Maar, toch elke keer weer genieten van jullie broodjes.

Antwort von Kar.

Hoi Brian, We zijn het helemaal met je eens. Onze oven bakt normaal met een beetje stoom injectie, hierdoor is het brood heerlijk knapperig maar niet te hard. Op de dag van jouw bestelling besloot de waterpomp voor de oven het leven te geven. Met een flinke lading bestellingen inmiddels ontvangen zat er even niks anders op dan op enkel hete lucht te bakken. Ik ben die middag na de drukte een nieuwe pomp gaan halen en na een hoop gevloek, getier en bijzonder natte kleding heb ik de pomp een paar uur later weten te vervangen. Onze excuses maar wees gerust dat het is opgelost. Groetjes, Tim

Alex
5 Januar 2024

Smaak was heerlijk, alleen de ballen waren niet echt warm. We hebben ze binnen 10 minuten na afhalen gegeten. Volgende keer wachten we liever iets langer als ze maar warm, zijn :)

Antwort von Kar.

Hoi Alex, Bedankt voor je bericht. Da's slordig inderdaad. We zullen beter letten op de (kern)temperatuur van de gehaktballen in het vervolg. Super bedankt dat je het ons laat weten, zo doen we het een volgende keer beter. Check je jouw e-mail even? je ontvangt van ons een online kado code die je gratis de broodjes bal laat bestellen, krijg je ze volgende keer van ons, we laten je graag zien dat ze wel echt warm kunnen zijn. Groetjes, Tim

Arjan Pauw
5 Januar 2024

Superlekkere broodjes! Van te voren besteld en stond keurig op de aangegeven tijd klaar. Top!

Daan
30 Dezember 2023

Gigantische broodjes, vers en rijkelijk belegd, gew

M. den Hartog
29 Dezember 2023
Laura
22 Dezember 2023

De beste broodjes van Houten! Altijd ruim belegd, vers en héérlijk! Wij halen hier zeker 2x per maand wel een broodje

Mookly van den Hoek
14 Dezember 2023

Was weer top geregeld en lekker. Op tijd klaar. Bestelling online gedaan

Willeke
11 Dezember 2023

Heerlijke broodjes! Vriendelijke hulp!

Maeve
9 Dezember 2023
Antwort von Kar.

Super! tot snel Maeve!

Frans
8 Dezember 2023

Zoals gewoonlijk super!

Antwort von Kar.

Bedankt frans!

John Oosterom
8 Dezember 2023

Heerlijke broodjes online besteld en de broodjes stonden klaar mooi op tijd.heel vriendelijk personeel

Antwort von Kar.

Da's omdat julie ook altijd vriendelijk zijn John! tot snel weer!

Remko Kool
7 Dezember 2023

Super lekkere broodjes. Vooral het broodje gebakken vockingworst is een verrassende aanrader.

Antwort von Kar.

You either love it or you hate it.... Bedankt Remko!

Svenja Van Bezooijen
7 Dezember 2023

Altijd goed en snel. Bestel regelmatig. Altijd tevreden.

Antwort von Kar.

Dank je Svenja! hopelijk zien we je snel weer!

Maaike Hommenga
6 Dezember 2023

We hadden een redelijk grote bestelling van 9 broodjes. Heerlijke broodjes. Helaas miste bij het broodje jong belegen kaas/ beenham de beenham.

Antwort von Kar.

Hoi Maaike! bedsankt voor het compliment! Maar......bijna helemaal goed is niet goed genoeg natuurlijk! Ham vergeten, balen, sorry... even niet scherp genoeg opgelet. Je ontvangt zo een code op de e-mail gebruikt bij de bestelling twv het bedrag van dit broodje, we doen het helemaal goed of helemaal niet. Zien we je snel weer? nogmaals onze excuses, team kar!

Malle Pietje
5 Dezember 2023

Kijk, als Piet heb je het nu eenmaal best druk deze dagen. Dus als er dan een heerlijk vers broodje op je ligt te wachten, waar ook nog eens een gedichtje bij is geschreven, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. De smaak en versheid is altijd fantastisch, maar het ingrediënt dat alles afmaakt is toch de liefde die erin wordt gestopt.

Antwort von Kar.

Beste piet, Die liefde "stoppen"we er niet in... Die wordt in een zeer speciaal proces, volgens geheim recept, verandert in "liefde stof" die we, de hoeveelheid geheel naar eigen keuze, maar waarschijnlijk wel afhankelijk van reeds ontvangen liefde in vleugjes toevoegen aan die broodjes die het echt verdient hebben. We mogen eigenlijk dus elke dag kerstman spelen, en da's best tof! Tot snel voor nog meer liefde!

Berry
2 Dezember 2023

Super lekkere verse bollen, top!

Antwort von Kar.

Thanks Berry! tot snel weer!

wim van hoorn
30 November 2023

mag goedkoper en mooier aankleden bv bij een broodje bal

Antwort von Kar.

Hoi Wim, bedankt voor de review! Wat zou je graag willen als toevoeging/aankleding bij een broodje bal? Er is een hoop mogeljk, en je kan dit altijd vragen in de opmerkingen bij jouw bestelling, dat doen we graag! Het gemiddelde broodje bal wordt voornamelijk gegeten door "puristen" ;-). Stuur je een mailtje naar info@karhouten.com, we houden graag rekening jouw wensen! Tot snel en alvast fijne feestdagen gewenst! Team Kar.

Mieke
30 November 2023

Lekkere broodjes voor een prima prijs! En vriendelijk personeel. Handig dat je vooruit kunt bestellen ook.

Antwort von Kar.

Bedankt Mieke, leuk dat je er was en tot snel!

Frank M.
27 November 2023

Heerlijke broodjes, nieuwe favoriet is toch wel stokje Ribeye met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas😋

Antwort von Kar.

Bedankt Frank! tot snel maar weer!