Bewertungen von Kar. Houten

Neue Beurteilungen

5.0
Jacky
8 Juni 2023

Altijd heerlijk perfecte broodjes

Jeroen Kassing
30 Mai 2023

Netjes op tijd en kwaliteit is super

Sandra
24 Mai 2023

Heerlijke broodjes. Verbeterpunt is: zorgvuldiger volgens bestelling leveren. Vandaag mistte er een broodje en er zaten andere broodjes dan we hadden besteld (online)

Corina Smit
23 Mai 2023

Beleg was prima. Smaakte goed. Brood (halve stokbrood) was te hard/ donker gebakken. Dat was jammer en deed de smaak niet ten goede.

Renske
23 Mai 2023

Heerlijke broodjes, veel keus en allemaal lekker!

Ivo
22 Mai 2023

Heerlijke broodjes en gezellige medewerkers, iedere keer weer lekker 👌

Sanne
20 Mai 2023

Heerlijk van genoten

Arkey systems Bulk
15 Mai 2023

bestellingen staan altijd op tijd klaar. netjes en verzorgd. Leuk spaarsysteem. Als verbeterpunt zou ik bij zulke dure broodjes, en die (grote) bestellingen die wij doen, mooie Kar servetten erbij doen. niet dat we die niet hebben op kantoor, maar maakt het wel af.

Loesje
11 Mai 2023
Leonie
10 Mai 2023

Heerlijke broodjes altijd. Vers, persoonlijke wensen zijn mogelijk en de pesto is AMAZINGG! Ook nog eens heel vriendelijk personeel, echt een aanrader!

Ester Aarts
6 Mai 2023

De broodjes waren erg lekker.

Jolanda Van Rijn
4 Mai 2023

Gewoon lekker. Broodje is betaalbaar. En zeker wat je er voor krijgt

remko sunnotel
4 Mai 2023

Lekker broodje roompate en gezellig personeel

Kris
3 Mai 2023

Altijd een heerlijk broodje!

Marije
21 April 2023

Fantastisch lekker broodjes, goede prijs en mooi van te voren te bestellen in de app zodat je je bestelling alleen maar hoeft op te halen. Niet wachten dus. Top Kar!

Ingrid Diks
21 April 2023

Het was heerlijk het broodje.👍👍

Tim
21 April 2023

Zoals altijd een prima broodje! Enige verbeter punt, in de bestellings software een apart stukje maken voor de gewenste saus, scheelt weer tijd.

Rachel
20 April 2023

Super lekker en zeer vriendelijk personeel!

Petra
20 April 2023

Snel klaar, overheerlijk ruim belegde broodjes en heel veel keus! Dit is mijn favoriet!

Annuska Lauffer
17 April 2023

Heerlijke verse broodjes, goed belegd en klaar om afgehaald te worden. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Martijn
17 April 2023

Weer fantastisch lekker!

Karin
14 April 2023
Bart
14 April 2023

Het Broodje ei met bacon was erg karig belegd. Het was meer broodje dan beleg, dus veel geld voor zo weinig beleg. bovendien was de bacon ook nog aangebrand.

Jurgen Koolhaas
14 April 2023

Super snel klaar, vers en lekker belegd. Aanrader!

Thomas Minck
13 April 2023

Goeie service, vriendelijke mensen, lekker broodje. Prijs kwaliteit goed in verhouding. En het is consistent. Gewoon altijd top!

remko
12 April 2023

Perfect geregeld lekker vers en een gezellig praatje

R Noteboom
11 April 2023

Heerlijk broodje, veel keus!

Andre
9 April 2023
Mireille
8 April 2023

Super broodjes. Zo smakelijk

Jeroen B
8 April 2023

Altijd vriendelijk en super kekkere broodjes

Koen
5 April 2023

Gewoon een goed broodje, vriendelijke service. Maken tijd voor een praatje.

Esther
3 April 2023

Lekker broodje kip en kaas, maar er zat een groot stuk plastic in (ik denk van de kaas)

Lisa
1 April 2023

Lekker !

Hans
31 MĂ€rz 2023

De empanadas zijn echt lekker! Heerlijk toetje na het broodje👌

Hans
31 MĂ€rz 2023

Het was weer lekker hoor !

Joerns
31 MĂ€rz 2023

Broodjes zijn duurder en voor het gevoel kleiner

Hans vannWell
30 MĂ€rz 2023

Bestelling stond klaar op afgesproken moment en stokbrood gehakt werd bij aankomst direct warm gemaakt. Ieder keer weer op een leuke en vriendelijke manier geholpen. Oh ja, het smaakte weer prima. Tot snel!

Barneveld
30 MĂ€rz 2023

Snelle service en heerlijke broodjes!

Dierenkliniek Dierenkriek
29 MĂ€rz 2023

Super vriendelijke personeel en de broodjes zijn heerlijk, echt een aanrader!!!

Roy
27 MĂ€rz 2023

Warme broodjes besteld om11:30. Zelf was ik wat later en de broodjes werden vers voor mij bereidt zodat het nog goed warm was. Echt top!!

Remko
27 MĂ€rz 2023

Bolletje Roompate heerlijk een aanrader en uiteraard weer even gezellig als altijd bij De Kar

N
24 MĂ€rz 2023

Heerlijk! As always :)

Dave
24 MĂ€rz 2023

Gewoon Goed

Rebecca
23 MĂ€rz 2023

Iedereen heeft gesmuld van de broodjes!

Angelique
20 MĂ€rz 2023

Altijd verse broodjes en rijkelijk belegd, heerlijk!

MB
20 MĂ€rz 2023

Heerlijk verse goed belegde broodjes. Ook sympathieke eigenaren!

Hanz
17 MĂ€rz 2023

Goed verzorgd, smaakvol , verse producten. Broodjes ook echt vers. Aanrader!

Remko
16 MĂ€rz 2023

was (te) lang geleden we hebben weer lekker gegeten

M.J.
16 MĂ€rz 2023

Heerlijk vers broodje met vers beleg.

Linda
9 MĂ€rz 2023

Heerlijke broodjes, veel keuze. Vriendelijk personeel!

Jaydenn
9 MĂ€rz 2023

Geweldig

Zeger
8 MĂ€rz 2023

De humor is droog, de broodjes zeker niet. Altijd even lekker, en vandaag bij 0 graden celsius ook nog heerlijk warm.

Antwort von Kar.

Jaha! een beetje humor op zo'n koude dag is broodnodig! Bedankt voor de review en tot snel!

Claudia & Quinty
5 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijke broodjes en leuke service

Levi
4 MĂ€rz 2023

Zelfs na 25 minuten nog vers en lekker warm đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Teun
3 MĂ€rz 2023

Heerlijk!

job
1 MĂ€rz 2023
Tiny
25 Februar 2023

Elke keer weer heerlijke verse broodjes

Pauline
24 Februar 2023

Had op het laatste moment 18 broodjes nodig. Alles perfect in de bestelling. Broodjes goed belegd. Top!

Theo
23 Februar 2023

Vreselijk.....lekker!

Edwin van Groot Battave
17 Februar 2023

Zeer lekker en goed gevuld

Els
17 Februar 2023

Was weer heerlijk. Bedankt

Gerrit
17 Februar 2023

Alles hier is top. De mensen, de sfeer en uiteraard de broodjes.

Anne
17 Februar 2023

Broodjes waren vers, rijkelijk belegd en heerlijk! Eerste, maar zeker niet de laatste keer!

Conmar
11 Februar 2023

Erg lekkere broodjes, helaas was er een tarwebol niet bij maar was het een Italiaanse bol geworden. Maar alsnog wel van genoten!

Marije
11 Februar 2023

Broodjes zijn heerlijk. Helaas wel al meerdere keren gebeurd dat er 1 broodje mist, zouden graag een tegemoetkoming willen zat er niet in.. er vervelend moeten steeds heen en weer om het vergeten broodje te halen. Kost tijd en geld want wij zijn ook gewoon aan het werk...

Antwort von Kar.

Beste Marije, bedankt voor de review! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we broodjes vergeten, we doen het goed of helkemaal niet. Een tegemoetkoming is bij ons vanzelfsprekend, je geeft aan dat dat er niet in zat? Ik kan mij niet herinneren dat we hier contact over hebben gehad, wil je ons een mailtje sturen op info@karhouten.com? lossen we het gelijk op!

Almog
10 Februar 2023

The sandwich was well made, delicious to the eyes and very very tasty. Thank you for your great food, and until next time!

Connie Komen
10 Februar 2023

Broodjes waren weer fantastisch. We wachten nog steeds met smart op ons cadeau! Liefs Connie Komen

Ruud
10 Februar 2023

Top

remko sunnotel
10 Februar 2023

Goede kwaliteit en vriendelijk zoals altijd. Fijn weekend.

Rik
9 Februar 2023

Mooi op tijd klaar. Lekker.

Coco
8 Februar 2023

Altijd fijn deze broodjes!

Klever Mobility NL B.V.
6 Februar 2023

Heerlijke broodjes en goed belegd! Verbeterpunt: kunnen de broodjes ook op een andere manier geleverd worden ipv ieder broodje in een apart zakje?

Élise Kats
5 Februar 2023

Ik had voor een groep Franse besteld en iedereen vond de stokbrood lekker! Compliment dus! Het was fijn geweest als er servetten bij de bestelling waren. Maar dat was niet echt een probleem

Meneer Happy Socks
2 Februar 2023

Het is altijd weer een feest om hier een broodje te halen.

remko
2 Februar 2023

broodje was goed

Ernst
31 Januar 2023

Absoluut heerlijke broodjes en leuke en enthousiaste bediening

remko
30 Januar 2023

beterschap Janneke

Remko
27 Januar 2023

Mijn grote blij momentje van de week

Roel
27 Januar 2023

Bestelling weer goed geregeld; gemeld dat vorige keer wat werd gemist bij aflevering. Nu gratis extra geleverd!

Sandra
27 Januar 2023

Broodje was zeer smakelijk. Goed geregeld. Op tijd stond het klaar.

Heerlijke broodjes en vriendelijk personeel
27 Januar 2023

Top!

You know who...
25 Januar 2023

😘

Ritesh Boedhoe
24 Januar 2023

De broodjes waren weer voortreffleijk.. Vers en smaakvol !

Marijke
24 Januar 2023

Lekkerste broodjes van Houten en omstreken!

De Vlaming
24 Januar 2023

Altijd hartstikke lekker!

Christine de Bruijn
24 Januar 2023

Uiteraard weer heerlijke broodjes

Owen Jacobs
21 Januar 2023
Remko
20 Januar 2023

geweldige service lekker broodje een grote glimlach een goed begin van het komende weekend . bedankt J.

Monica de Vogel
18 Januar 2023

Serivce is super goed en de mensen zijn erg aardig.

Mirjam
17 Januar 2023

Ontzettend lekkere goed gevulde verse broodjes. Een nieuwe vast plek voor héérlijke broodjes gevonden, zo lijkt het!

Kees
17 Januar 2023

Erg lekker broodjes. Handig van te voren te bestellen. Dan zo af te halen.

Remko
17 Januar 2023

geen bericht deze keer

M. Broekhuizen
16 Januar 2023

Het waren wederom hele lekkere goed belegde broodjes.

Bart
13 Januar 2023

We hadden 1 heel verkeerd broodje :-( en 1 carpaccio was erg arm besmeerd met truffel mayo. Helaas voor ons. Normaal gesproken nooit iets te klagen, gelukkig!!! Tot volgende week.

Brenda
13 Januar 2023

Heerlijke broodjes, staan altijd klaar als je van tevoren besteld en zeer vriendelijke medewerkers!

Erwin
12 Januar 2023

Top broodjes zoals gewoonlijk

Jeroen
11 Januar 2023
MJM
7 Januar 2023

Weer n online bestelling gedaan; voortreffelijke kwaliteit en overheerlijke broodjes, snel aan de kar afgegeven door vriendelijke medewerkster đŸ‘đŸ»đŸ˜‹

Niels
6 Januar 2023

Na een foutje bij de vorige bestelling is dit heel netjes opgelost. Broodjes waren lekker zoals altijd.

Diana
6 Januar 2023

Leuk personeel en goede service. Heerlijke broodjes.

remko sunnotel
4 Januar 2023
M Herber
4 Januar 2023

Groot fan en kom er dan ook regelmatig! Vers en rijkelijke belegd. Smullen!!!

M Herber
4 Januar 2023

Echt geweldig! Zulke lekkere broodjes!!

Remko Sunnotel
2 Januar 2023

Met de beste wensen erbij een goede start van 2023.

Laura Coert
31 Dezember 2022

Even op oudjaarsdag nog 45 broodjes besteld en op tijd klaar. Top!

Roselyn
29 Dezember 2022
Niels
24 Dezember 2022

Twee vd 4 broodjes waren helaas verkeerd. En de piri piri was erg pittig, veel pittiger dan de vorige keer.

Antwort von Kar.

Hoi Niels! je hebt helemaal gelijk! Ik heb bij het maken van de warme broodjes per abuis jullie broodjes in de tas gedaan van een andere bestelling die op dat moment werdt afgehaald, ik heb nog geprobeerd een sprintje te trekken om je dit te vertellen waarbij mijn droom van olympisch goud spontaan in de prullenbak verdween. Stuur je ons een mailtje op info@karhouten.com? dan zorgen wij dat je deze broodjes, gratis natuurlijk, op nieuw kan bestellen. Onze excuses!

Remko Sunnotel
23 Dezember 2022

Fijne feestdagen tot volgend jaar

Ralph van Dorland
21 Dezember 2022

Waar moet ik beginnen de belegde Brodjes van Karhouten zijn gewoon vantasties. Welk belegde roodje ik ook neem eet ik me vinger er bijna bij op . Daarom ben ik zo tevreden over Karhouten.

Aukje
20 Dezember 2022

De broodjes waren lekker, hebben alleen maar 4 broodjes ontvangen ipv de 5 die we besteld hadden. we konden geen telefonische verbinding leggen helaas om dit te bespreken.

Antwort von Kar.

Hoi Aukje, Oeps! da's niet de bedoeling natuurlijk! In de drukte kan het heel soms gebeuren dat we een broodje vergeten, zonder opzet natuurlijk. Stuur je ons een mailtje op info@karhouten.com? Dan krijg jij alsnog het missende broodje van ons. Om te zorgen dat we goed bereikbaar zijn in dit soort gevallen hebben we ons telefoonnummer toegevoegd in de bevestigingsmail die je na bestellen ontvangt, wel zo makkelijk!

Pauline
20 Dezember 2022

Wij hadden de kipfilet met salsa, deze keer niet veel salsa en helaas daardoor niet zo pittig......

remko sunnotel
20 Dezember 2022

Heerlijk broodje met de groeten van het hele team wat gaaf :-)

Arja
19 Dezember 2022

Helaas niet kunnen ophalen door ziekte, en dan kun je nergens iets laten weten! Jammer want broodje heeft w.s liggen wachten terwijl ik er niet was..

Antwort von Kar.

Hoi Arja, We hopen dat je je inmiddels weer beter voelt! Stuur je mij een mail op info@karhouten.com? dan regelen wij dat broodje alsnog voor je! Jouw broodje heeft inderdaad zielig en alleen de hele dag op de toonbank op je liggen wachtten...

Fantastisch
19 Dezember 2022

Altijd lekker.

remko sunnotel
19 Dezember 2022

Lekkere broodjes wederom en op tijd gereed bediening met een glimlach

Vincent
17 Dezember 2022

Beste broodjes van Houten.

Esther
15 Dezember 2022

Heerlijke broodjes ! Echt een feestje. Handig online bestellen en dan later ophalen.

heus
14 Dezember 2022

Heerlijke broodjes, op tijd zoals afgesproken. Onduidelijk bij het bestellen wat nu het standaard broodje is of dat de prijs die getoond wordt alleen het beleg is.

Dirk
13 Dezember 2022
Loesje
13 Dezember 2022

Weer een heerlijk broodje! Altijd een cadeutje 😄

Gonda Hoogendoorn
13 Dezember 2022

Altijd heerlijke verse broodjes en goed beleg er altijd op Top!!

Jantina
12 Dezember 2022

Top! Lekker broodjes gegeten bij jullie tijdens mijn scholingsdagen bij latona

remko sunnotel
12 Dezember 2022

Een goed begin van de week

Vincent
8 Dezember 2022

Wederom lekkere broodjes en het is altijd gezellig aan de kraam.

Jeroen
8 Dezember 2022

Perfect zoals altijd en dit keer de namen op de verpakking geschreven, dat scheelt ons zoveel gedoe hier op de zaak, helemaal perfect!

MJ
7 Dezember 2022

Overheerlijke luxe broodjes met lekker vers beleg en altijd afgeleverd met een glimlach!

Angelique van Schaik
5 Dezember 2022

Lekker vers en goed belegd

Sebas
3 Dezember 2022

De avond ervoor besteld en de volgende dag bij de opening staan de broden al klaar. Super! En de belegde stokbroodjes waren heerlijk!

Remko
2 Dezember 2022

weer een feestelijk en warm onthaal en de kwaliteit van het broodje heerlijk gewoon een goede start van het weekend.

Angelique
30 November 2022
Richard
29 November 2022

Heerlijk broodje. Vers en lekker!

Remko
28 November 2022

Big smile vers gemaakt altiid lekker

Cynthia
24 November 2022
Rudolf
24 November 2022

Top!

Mars
21 November 2022

Heerlijke Halve Stokbroodjes weer voor de lunch Altijd ruim belegd en smaakte prima!

JanvdV
21 November 2022

Zelfs de grappen zijn Top!! "Als jullie van 'm af willen..." đŸ˜†đŸ˜‚đŸ€Ł (zij begrijpen waar dit over gaat...) Hij vond 't zelf was minder 😁😁

Remko
18 November 2022

Het word eentonig maar het was wederom geweldig en het berichtje op de broodzak was geweldig😂 tot van de week weer

Heidi
17 November 2022

Super lekkere broodjes die ontzettend goed gevuld zijn. Een echte aanrader

Marielle
17 November 2022
Mieke
16 November 2022

Superverse, tongstrelende (stok)broodjes!

Linda
15 November 2022
Remko
15 November 2022

ben er speciaal voor omgereden de beleving, de kwaliteit de service maakt het dat wel waard.

Youri
12 November 2022
remko sunnotel
9 November 2022

geweldig lekker weer en op tijd. en zelfs de glimlach weer ontvangen top service

Richard
2 November 2022

Altijd lekker, stelt nooit teleur!

Richard Melisse
1 November 2022

Vers en rijkelijk belegd

Angelique
31 Oktober 2022

Heerlijke verse broodjes en goed belegd!

Remko
31 Oktober 2022

Wederom top kwaliteit en wat een leuk personeel, vooral als ze je naam herkennen en doen alsof je de enige klant van die dag bent :-) top

Martijn Knopper
28 Oktober 2022

Altijd heerlijke, rijk belegde broodjes en het personeel is altijd vriendelijk en maken een gezellig praatje met je... 😉

Brenda
28 Oktober 2022
Myrte
26 Oktober 2022

Broodjes carpaccio waren weer heerlijk! En zo fijn dat de broodjes al klaarstaan op het tijdstip dat je hebt aangegeven. Top service en top broodjes!

Aernout
24 Oktober 2022

heerlijke broodjes, niks veranderd, blijvende kwaliteit

Andre
22 Oktober 2022
Britt
22 Oktober 2022

Heerlijke broodjes, goed belegd

Ronald Renes
21 Oktober 2022

Perfect alles klaar en van heel goede kwaliteit

Jacky
21 Oktober 2022

Heerlijke broodjes!

Lizette Van Beek
19 Oktober 2022
Eva
19 Oktober 2022

De broodjes bij jullie smaken altijd heerlijk! Zo fijn dat we ze van te voren kunnen bestellen, dat maakt het heel makkelijk om in de pauze een heerlijke lunch bij jullie op te halen. Helaas zat er op mijn broodje geen gerookte kip, maar dat was wel precies het broodje dat ik besteld had.. Dat was jammer!

Andre
16 Oktober 2022
Yvette
15 Oktober 2022

Broodjes heerlijk! Alleen niet duidelijk welk broodje in welk zakje zit. Zonder het er uit te halen. Misschien het nummer op de zak schrijven/plakken?

Hans
12 Oktober 2022

Prima vers, smaakvol en rijkelijk belegde warm en koude broodjes

Remko Sunnotel
11 Oktober 2022

Geweldige ervaring weer, bestelde broodje met speciale wensen gereed op tijd smaakte heerlijk en wat een geweldig personeel werkt daar.

Michael
8 Oktober 2022

Heerlijke broodjes!

Trudy Lagerweij
7 Oktober 2022

Wederom heerlijk verse broodjes.

Andre
1 Oktober 2022
Oleksandr
30 September 2022
R. Knopper
30 September 2022

Prima producten, bij vooruit bestelling/betaling geen wachttijd.

Remko Sunnotel
30 September 2022

Heerlijk broodje met bestel en afhaal gemak

Oleksandr
29 September 2022

Heel lekker, wordt snel bereidt, aardige personeel!!!

Tessa
28 September 2022

Heel lekker, goed belegd broodje en super vers. Echt een aanrader!

Chantal
27 September 2022

Leuke meiden in de KAR! met heerlijke broodjes en goede service. Aanrader!

Trudy
23 September 2022

Zeer goed en lekker gevuld

Wim
23 September 2022

Bestelling stond al klaar. Goed belegd. Smaakvol.

Oleksandr
22 September 2022

Super! Lekker en snel voorbereid!

JanvdV
19 September 2022

Die blije koppies wanneer we onze bestelde broodjes komen halen... Telkens weer het gevoel alsof we de enigen zijn waar ze die fantastische broodjes voor maken.... Goud!!!

Petra
16 September 2022

Ik had mij vergist met de datum van mijn bestelling. Keurig netjes verholpen.

vincent Vernooij
15 September 2022

Heerlijke broodjes

JanvdV
14 September 2022

đŸ„°

A van Aalderen
9 September 2022

Lekkere broodjes, goed belegd en heerlijk van smaak. Super makkelijk om bestelling te plaatsen en te kiezen met veel toevoegingen en bij te bestellen

Cindy
9 September 2022

Helaas het verkeerde broodje gekregen en in een ander broodje haren gevonden. Jammer want normaal is het zeer goed.

Diana buuf
8 September 2022

Superlekkere, goed dik belegde, verse broodjes!!

Anoniem
7 September 2022

Altijd erg lekker alleen jammer dat we vandaag twee carpaccio hadden besteld met dubbel beleg maar heel dun belegd kregen.

Marike de Reuver-Schuurman
31 August 2022

Heerlijk! Kan er een servet in het zakje bij het broodje worden gedaan? Zodat ik die niet meer kan vergeten om mee te nemen?

Koen
31 August 2022

Lunch is altijd een feestje bij Kar Houten. Heerlijke broodjes en goede service!

Pammela
26 August 2022

Vers lekker en goeie portie

Anja
25 August 2022
Trudy
25 August 2022
Remko Sunnotel
24 August 2022

op tijd klaar super service klantvriendelijk en leuke mensen

Petra
24 August 2022

Heerlijke broodjes!!

Saskia
18 August 2022

Zoals altijd heerlijke broodjes. Echter nu voor de 3e keer dat de extra ingrediënten die zijn aangevinkt worden vergeten. Broodje geitenkaas en stoofpeer + bacon kwam zonder de bacon.

JanvdV
17 August 2022

Het is wederom gelukt om wat lui waar we 'iets van nodig hadden' over de streep te trekken door ze een broodje van 'Kar.' Toe te zeggen... Dat zegt genoeg, toch? Toppertjes!!

Martijn Knopper
15 August 2022

Super lekkere, goed belegde broodjes!

Remi
15 August 2022

zoals gewoonlijk was het heerlijk!

Andre
14 August 2022
André Tito
12 August 2022

Snelle goeie service en altijd lekkere verse spullen!

JanvdV
11 August 2022

Elke keer weer een dikke vette 10+!! Het gaat zelfs zĂł ver dat we mensen waarvan we iets nodig hebben maar die eieieieiegenlijk vakantie hebben over de streep trekken om tĂČch even te komen opdraven door ze een broodje B... ehhh KAR te beloven! Pure Magic... Het heeft vandaag wĂ©Ă©r gewerkt. Thanks!

Cora
11 August 2022

Door omstandigheden lang geleden dat ik was geweest, maar ze waren weer als van ouds
.

Joey Stassen
9 August 2022

Wederom erg lekker, echter ontbraken de jalapenos.

Anne-Maro
8 August 2022

Heerlijke lunch, online gereserveerd, stond klaar voor ons, we hoefden niet in de rij te staan. Top!

Manon
30 Juli 2022

1 broodje was vergeten

Hans van Well
29 Juli 2022

Kwaliteit en service is altijd goed. Vandaag werd ik verrast doordat mijn bestelling aan mij werd meegegeven voordat ik kon uitstappen uit mijn auto.

Roberto
28 Juli 2022

Heerlijk goed gevulde broodjes

Marije
26 Juli 2022

Altijd goed

Chris
26 Juli 2022

Gewoon top
!!!!

Marije
22 Juli 2022

Heerlijk geluncht met mooie verse producten die heel makkelijk te bestellen zijn en super op tijd klaar staan om opgehaald te worden.

Hans van Well
21 Juli 2022

Zoals altijd waren de broodjes weer prima belegd en lekker. Bestelling ligt op afgesproken tijd klaar waarbij warm broodje wordt klaargemaakt direct bij aankomst, zodat het warm kan worden meegenomen. Ook de medewerkers zijn altijd vriendelijk, snel en vrolijk. Tot de volgende keer.

Henny
21 Juli 2022

Ik heb een heerlijke meergranen bol op met kalfsvlees.

Jorise en Ben
18 Juli 2022

Voor het eerst een aantal broodjes gehaald bij Kar.Houten. Rijkelijk belegd, vers, kortom TOP.

Andre
16 Juli 2022
Thomas
15 Juli 2022

Super snel klaar en hele lekkere broodjes.

Miranda vos
12 Juli 2022

Was weer heerlijk eten 👍👍

Annet Mooren
5 Juli 2022

het was weer erg lekker!

Y
4 Juli 2022

Super lekker zoals altijd

Danique van Steenis
1 Juli 2022
Ive
29 Juni 2022

Lekkere broodjes en goede service!!

Anne-Marie Smeets-Dunsbergen
25 Juni 2022

met zorg klaargemaakte broodjes, we hebben er heerlijk mee geluncht. Top!

Sander de Ridder
20 Juni 2022

Dik belegde broodjes, goede kwaliteit

Ingeborg
18 Juni 2022

Supervers, royaal belegd en heerlijk van smaak!

SANDRA
17 Juni 2022

Goede kwaliteit. Vers brood . Het waa heerlijk

Hans
16 Juni 2022
Jurgen
14 Juni 2022

Opgehaald op de tijd zoals afgesproken, de 3 broodjes lagen al klaar. Erg lekker en goed belegd

Marja
9 Juni 2022

Broodjes besteld, lagen op tijd klaar en thuis hebben we er heerlijk van genoten.

Annet Mooren
2 Juni 2022

De broodjes waren weer fantastisch, zoals altijd. Alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd

Pauline
28 Mai 2022

Broodjes waren weer heerlijk. Vonden de harde werkers ook đŸ’Ș😊👍

Sander de Ridder
23 Mai 2022

Top tent, lekkere broodjes! Alsof het een feestje is.

Lisa Merus
20 Mai 2022

Ze waren weer lekker... en ze stonden weer netjes op tijd klaar

Dennis
20 Mai 2022

Heerlijke Carpaccio Italiaanse Bol. Via de app bestellen en op afgesproken tijd zo op te halen. Altijd vriendelijk. Helemaal top!

Gijsbert Jansen
6 Mai 2022

Altijd weer heerlijke broodjes. Bij tijdig online bestellen ligt je bestelling op tijd klaar. Geen wachttijd. Ideaal.

Hans van Well
5 Mai 2022

Broodjes heb ik besteld en lagen op tijd klaar.Top dat de beenham pas warm wordt gemaakt als je er bent en ook heel snel. Is de beenham thuis ook nog warm!

Jan van Mourik
1 Mai 2022

Super geregeld

Jan G.H.
25 April 2022

Het lijkt wel of ze steeds lekkerder worden!

job
20 April 2022

zeer smakelijk en vers

M. den Hartog
19 April 2022

top verzorgd. Het stond mooi op tijd klaar. Een tip is misschien om op de zakken te zetten wat er in zit. Ik snap dat dat bewerkelijk is maar het scheelt bij het uitdelen van de broodjes. Vooral als je er 19 hebt. Er stond wel netjes op welke zonde gedroogde tomaatjes waren.

André Tito
17 April 2022

Klaar als ik kom en goede kwaliteit, heerlijke broodjes welke je ook neemt!

Daniel
15 April 2022

Su-per lekker weer!!! Graag ook een vestiging in Berlicum openen! ;-)

Rowan
8 April 2022

Heerlijke broodjes, goede prijs en fijne service

Richard Kramer
7 April 2022

Laat nooit te wensen over

job
6 April 2022

top broodjes

Daniël
5 April 2022

Heerlijk weer! (As usual!)

Esther
3 April 2022

Heerlijke broodjes !!

Jeannette
1 April 2022

Altijd weer een feestje om een heerlijk broodje carparccio te halen 😍😍😍

Dennis
1 April 2022

Broodje Carpaccio was weer heerlijk :-)

Jasper
29 MĂ€rz 2022

Zoals altijd helemaal top!

Els
25 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk

Truus Jasperse Montessorischool
25 MĂ€rz 2022

Het was perfect geregeld: de bestelling klopte, het stond allemaal keurig op de juiste tijd klaar in de koeling, heel fijn en bedankt, we hebben ervan genoten!

Ralph van Dorland
20 MĂ€rz 2022

De twee Italiaanse bollen met zelfgemaakte gehaktval en de pindasaus waren perfect. De structuur van de bal is goed en de saus ook. Als ik een cijfer moet geven een 8,5

Mandy
19 MĂ€rz 2022

Was weer heeerlijk!

Jeff
19 MĂ€rz 2022

Voor het eerst wat besteld en waren heerlijke broodjes. Goede prijs en geleverde kwaliteit.

Marleen
18 MĂ€rz 2022
Gerrit Hoogendoorn
14 MĂ€rz 2022

Heerlijk broodje warm vlees, altijd constante uitstekende kwaliteit! Heerlijk.

Rob Korenberg
12 MĂ€rz 2022

Altijd goed en rijkelijk belegd. 👌

Geja
11 MĂ€rz 2022

Dat is genieten van zo’n heerlijk broodje, klaargemaakt door vriendelijk personeel

Simone
11 MĂ€rz 2022
Cora
3 MĂ€rz 2022

Helaas moesten we vandaag constateren dat het niet het broodje was wat besteld en verwacht hadden. Mijn collega en ik hadden een broodje carpaccio met extra truffel mayo. Helaas bleek er dit keer geen truffelmayo en geen rucola op te zitten als ook geen peper en zout. Dit zijn we niet gewend.

Pauline
3 MĂ€rz 2022

Prima service, heerlijke broodjes!!

Linda
3 MĂ€rz 2022

Heerlijke broodjes!

A
2 MĂ€rz 2022
Karin van Leeuwen
26 Februar 2022

Het was weer een lekker broodje, via de website besteld en weer top geregeld.

Vos
24 Februar 2022
Sander de Ridder
21 Februar 2022

Broodjes blijven ongeëvenaard lekker. Tip: schrijf het nummer van het broodje op het zakje en doe er een servetje bij. xxx

Rijke
16 Februar 2022

Jullie zijn mijn colaatje vergeten mee te geven en ik kon geen nummer vinden om hierover te bellen. Verder waren de broodjes weer heerlijk.

KO
15 Februar 2022

had zonder komkommer mijn broodje aangegeven door allergie achteraf zat hier toch komkommer in. jammer bestel best vaak hier

Andre
12 Februar 2022
Lisanne
12 Februar 2022
Ria van Tamelen
12 Februar 2022

Helaas dit x geen citroen dille mayo op broodje nr 30 Hierdoor een beetje droog.

Thomas
11 Februar 2022

Goede service en hele goede broodjes.

Ingrid Diks
11 Februar 2022

Online besteld tijdstip gepland en de broodjes stonden klaar. Top Altijd even een kort praatje gezellig Het was weer heerlijk. De broodjes waren weer zo op.👍👍

Jim
10 Februar 2022

Heerlijke broodjes

Edward
8 Februar 2022

Heerlijke broodjes!!!

Sander de Ridder
7 Februar 2022

Netjes op tijd en rijk belegd. Servetje bij broodje zou toevoegen.

Andre
30 Januar 2022
Alex
27 Januar 2022

Lekkere broodjes, altijd vrolijke bediening :-)

Melanie van Zanten
27 Januar 2022

Zulke lekkere broodjes, echt een aanrader! Alles vers en lekker afgebakken!

Marleen
23 Januar 2022

De lekkerste broodjes van Houten en omstreken. Altijd vers, ruim belegd en met een glimlach geserveerd!

Andre
22 Januar 2022
René
17 Januar 2022

Was weer top geregeld, alles stond op het afgesproken tijdstip klaar, en thuis hebben we heerlijk genoten van de lekkere broodjes.

Paulien Boerboom
17 Januar 2022

Heerlijk en rijkelijk belegde broodjes. Service is ook goed en online bestellen werkt perfect.

Anoniem
14 Januar 2022

Lekkere verse broodjes!

Jeroen weer
14 Januar 2022

Wederom top lekker vers broodje! Als jullie ooit weggaan verhuizen we met ons bedrijf achter je aan :)

Menno
14 Januar 2022

Altijd goede lunch bij broodje ben! Ga zo door!

Marije
13 Januar 2022

Altijd vers, rijkelijk belegd en met een glimlach bereid.

Daniël
13 Januar 2022

Heerlijk broodje weer! Ben echt fan van broodje nummer 55! Als ik 1 minpunt moet noemen, dan is het de factuur. Ik moet de factuur voor de boekhouding printen, en voor 1 broodje ben ik 3 A4-tjes kwijt. Dit moet anno 2022 beter kunnen. Is niet echt iets waar Broodje Ben of deze mensen iets aan kunnen doen, maar meer van Sitedish om op te pakken...

Daniel
11 Januar 2022

Altijd lekker, vers, snel en grote keuze!

Verheul
11 Januar 2022
Corian Wigboldus
11 Januar 2022

Lekker als altijd! Door de vele keuzes zie je door de bomen het bos soms niet meer maar als je eenmaal 'de juiste' te pakken hebt is het makkelijk :-)

Arjen
6 Januar 2022

Wat is het toch een feestje om hier je bestelling op te halen. Altijd vriendelijk woordje, een glimlach, en goede service. Super bedankt weer

Ingrid
4 Januar 2022

Broodjes zijn altijd heerlijk (vers), vriendelijk personeel en op tijd klaar â˜ș

Sela
30 Dezember 2021
Jeroen
23 Dezember 2021

Toppers! Heerlijke broodjes. Fijne feestdagen!!!!!

Key
23 Dezember 2021
Femke van Leeuwen
18 Dezember 2021

Het was weer super lekker! Het stond al klaar en we werden goed geholpen. Tot snel!

Anne-Roos
14 Dezember 2021

Broodje was helaas echt een beetje taai en leek oud brood
 was ik niet gewend en heb er helaas minder van genoten dan normaal. Jammer! Volgende keer beter ;)

Marion
9 Dezember 2021

Heel smakelijk!

Els
8 Dezember 2021

Was weer heerlijk. Ga zo door. Groetjes Els

JanvdV
8 Dezember 2021

Wederom AWESOME!! JanvdV heeft weer hoge ogen gegooid met JULLIE broodjes. Thanks!! De Keuze is Reuze en de kwaliteit is stabiel HOOG! Heppiedepeppie om er een blokje voor om te rijden en nog nnoooit teleurgesteld! Blijven smeren, team Ben Houten!! (Wie ĂŹs die Ben eigenlijk...?)

Daniël
24 November 2021

Mjammie weer! Dank!

Diana
19 November 2021

Fantastisch! Vers, kwaliteit, vriendelijk personeel. Aanrader!

Reinier
17 November 2021
Daniël
17 November 2021

Heerlijke lunches! Veel keus, kan vaak niet kiezen... En als je weer eens iets nieuws kiest, is het nog lekkerder dan de vorige keuze! Tegenwoordig kan je ook online bestellen. Handig voor als je een bon in je boekhouding nodig hebt!

Marc
17 November 2021

Lekker vers brood met smakelijk vers & smeuĂŻg beleg. Elke keer weer goehoed!

Andre
13 November 2021
Jan-Win
11 November 2021

Top broodje wederom!

Gioya Bouwman
11 November 2021

Wat een toppers in Houten! Fantastische kwaliteit en op tijd klaar als je het online besteld hebt. Geduldig en vrolijk! Altijd een lach en een grap. Lekkere lounge muziek, dat maakt het wachten helemaal niet erg.

Jolanda
4 November 2021

We waren al vaste klant maar we hebben nu de app geĂŻnstalleerd en dat maakt het nog makkelijker. Wat een heerlijke broodjes hebben jullie toch altijd. Mijn favoriet is de stokbrood met huisgemaakte gehaktbal met pindasaus. Heerlijk!!!!

Annika
3 November 2021

Gewoon helemaal top. Niks op aan te merken. Goed belegd, vers, echt lekker.

Jeroen
3 November 2021

Prima op tijd en heerlijke broodjes.

Andre
30 Oktober 2021
Cora
30 Oktober 2021

Heerlijk broodje dit keer weer lekker knapperig, zoals het hoort. Vooraf besteld dan hoef je in ieder geval niet lang te wachten.

KM Peels
22 Oktober 2021

Dit keer heb ik wat feedback. Mijn zusje kwam gsiteren de bestelling ophalen. De dame die haar hielp screende vluchtig de lijstjes zei dat de bestelling niet was doorgekomen en ging vervolgens verder met andere mensen helpen. Liet mijn zusje gewoon staan. Dit was echt niet zo klantvriendelijk aangezien wij wel degelijk hadden besteld/betaald. Bestelling bleek er overigens na het doorsturen van het bestellingsnummer en oplettendheid van een andere collega gewoon te liggen. Het zou fijn zijn geweest als je dan direct serieus genomen en geholpen wordt. De broodjes waren verder zo lekker als altijd.

JanvdV
18 Oktober 2021

Iedereen (onder wie weer een aantal newbies) was weer razend enthousiast!! Komt de truffelboter ook in de optielijst! Love it!!!

Andre
16 Oktober 2021
Saskia
8 Oktober 2021

Was weer heerlijk!

Andre
26 September 2021

Heerlijk

Ton Norberhuis
25 September 2021
Miranda
11 September 2021

Broodje tonijn erg smakelijk. Broodje beenham met kaas niet zo, saai en droog.

Betty
10 September 2021

Super!!! dat was de reactie van de familie na het eten van jullue broodjes.

Marlies
7 September 2021
Pauline
3 September 2021

Was weer heerlijk ......mmmmm

Elise
26 August 2021

De broodjes van Ben zijn altijd top! Lekker vers en goed belegd en heel veel keuze.

Saskia
13 August 2021

Waren weer heerlijke broodjes!

Loes
10 August 2021

Voortreffelijk lekker en werkt snel door vooraf te bestellen; aanrader!

Sandra
9 August 2021

Heerlijk zoals altijd!

Els
4 August 2021

Top!

Dani
29 Juli 2021

Ik had ingevoerd 3 broodjes zonder pesto en dat zat er wel op dit is ook al meerdere keren gebeurd.

Koen
23 Juli 2021

Beste Broodjes van Nederland! Online besteld, afhalen en opsmullen! * wel extra bacon vergeten op mn broodje Cesar Salas te doen. Maar zal de pret bij volgende bestelling niet drukken.

Cora
23 Juli 2021

Weer heerlijk genoten, besteld via de app netje klaar op de aangegeven tijd.

Vikram
30 Juni 2021

Broodjes zijn altijd lekker - alleen dot leer waren meerdere stokbroodjes zo belegd dat het sla aan de ene kant was en het echte beleg aan de andere zijde, waardoor eigenlijk de helft van die stokbroden brood met sla was (niet heel smakelijk). Wel geprobeerd nog te herbeleggen, maar dat gaat helaas niet altijd even makkelijk met saus/brie/ei die plakt.

Bram
28 Juni 2021

Was weer lekker!

Sander
25 Juni 2021

Mijn oom en tante hebben er van genoten

Andre
19 Juni 2021
Marjan
11 Juni 2021

Zoals altijd heerlijke goedgevulde en verse broodjes

Pauline
8 Juni 2021

Was weer heerlijk genieten. Mucho gracias 👌

Betty
6 Juni 2021

Zoals altijd weer super heerlijke broodjes.

Jeanine
4 Juni 2021

Een goeie vrijdag is een vrijdag met broodje Ben voor lunch! Altijd goede kwaliteit en heerlijke broodjes. Wij kijken alweer uit naar volgende week.

Rianne
4 Juni 2021
Marrettedevlaming.
4 Juni 2021

5 sterren. Op tijd klaar. Top de koeling er bij. Heerlijke broodjes.

JanvdV
3 Juni 2021

Het was ((wéér!) fantastisch en elke keer wanneer nieuwe lui met BroodjeBen laten kennismaken krijgen jullie er BB-junkies bij! ...En dan zijn ze nog niet één ààn de kar geweest, waar de service snel en fenomenaal (tot en met hulpvaardig optreden bij klem zittende autosleutels aan toe!) en de gezelligheid top is. Awesome!

Svb
3 Juni 2021

Altijd goede kwaliteit. Wij bestellen regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld. Vooraf bestellen voorkomt dat je lang in de rij staat, zeker rond het middaguur.

Sam elbers
31 Mai 2021

Nummer 30 heeft mij nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit en en goede service.

Eveline
29 Mai 2021
FAM
28 Mai 2021
Wesley
28 Mai 2021

Goed broodje alleen waren ze de Parmaham vergeten.

Wiekenkamp
26 Mai 2021

Gewoon een ongewoon lekker broodje

Eveline
13 Mai 2021
Sander de Ridder
11 Mai 2021

voortreffelijke truffelmayonaise

Bram
5 Mai 2021
Saskia
30 April 2021

Broodje was heerlijk, nr 53 humus met gerookte kip had ik besteld, maar nr 52 met avocado gekregen. Geen zin meer om terug te lopen. Dus wel opgegeten, en smaakte heerlijk.

Marcel
26 April 2021

Heerlijk vers , voor nu en nog veel vaker

Mo
23 April 2021

Heerlijk broodje, van te voren besteld en stond al op tijd klaar.

Monique
21 April 2021

Heerlijke broodjes, met zorg bereidt en verse producten. Top!

Ingrid Diks
21 April 2021

Het was weer lekker👍 We geven een cijfer 8

Inge
21 April 2021

Was top! Lag klaar op afgesproken tijd en smaakte prima

Grace
16 April 2021

Heerlijk broodje carpaccio !

Martijn
15 April 2021

Geweldig genoten!

TIm
14 April 2021

Snel, vers,voldoende en lekker, wat wil je nog meer? Uitstekend adres voor een lekker broodje , het handigst is als je het van te voren besteld en betaald! Rechts aansluiten voor de kraam voor je bestelling, links is voor degenen die Internet nog niet kennen....

Andreas
12 April 2021

Broodjes uitstekend, helaas ive tea verkeerd. Green besteld sparkling gekregen. Dochter kan niet tegen bubbels en had nu helaas niets te drinken

Lizette Van Beek
10 April 2021

Ik had bij mijn bestelling aangegeven dat ik geen olijven wilde ( stond zelfs op de bon) maar jammer genoeg zaten ze wel op mijn broodje. Verder was het een heerlijk broodje!

Saskia
9 April 2021

Heerlijke broodjes weer!

Theo franssen
8 April 2021

Alweer super lekker en dat vonden onze gasten ook!

Dominique
1 April 2021

Super lekker de broodjes van broodje Ben.

astrid
31 MĂ€rz 2021

prima geregeld, heerlijk gegeten

Pauline
26 MĂ€rz 2021

De broodjes waren weer heerlijk 👌

Linda
25 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes, Veel keuze. Vriendelijk personeel in Houten

Lisette
25 MĂ€rz 2021

Super broodje

Theo
25 MĂ€rz 2021

Super snelle service en stipt op tijd klaar en lekkahhhhh TOP BROODJES!

Jose la Fleur
24 MĂ€rz 2021

Goed belegd, heerlijk vers brood. Perfect smaakcombinaties Vriendelijke bediening

Martijn
23 MĂ€rz 2021

Super vriendelijk geholpen en heerlijke belegde broodjes zowel warm als koud. Absolute aanrader!

Harro
22 MĂ€rz 2021

Geweldige service van heel vriendelijke dames en de lekkerste broodjes!

Laurens
20 MĂ€rz 2021

Erg lekker

MarianneW
19 MĂ€rz 2021

Het broodje was weer heerlijk. Keurig op tijd stond de bestelling weer klaar. Dat is erg makkelijk je hoeft niet te wachten... Top..

Rick Wessels
18 MĂ€rz 2021

Heerlijk!

Milou
18 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes, goede service en heel makkelijk bestellen via de app en website.

Geertje
17 MĂ€rz 2021

Super lekker weer :)

Patrick
17 MĂ€rz 2021

Had ingevuld zonder tomaat, maar zat er toch op! Verder was het heerlijk

Dennis
15 MĂ€rz 2021

Lekker broodje!

Roeleveld
12 MĂ€rz 2021

Super service heerlijke broodjees!

Carolien Bos
12 MĂ€rz 2021

Jammer van die lange haar in m’n broodje

Ron
11 MĂ€rz 2021
Leander Uijttewaal
8 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes! Top, en zeker tot ziens.

Monic
6 MĂ€rz 2021

Heerlijk vers en goed belegde broodjes. Heel veel keus. En veel extra's mogelijk. Aanrader!!!

Timo
5 MĂ€rz 2021

Altijd goed. Verse broodjes, goed belegd, lekker grote broodjes en op tijd klaar. Vooraf bestellen en betalen is ideaal. Verbetertip; De avond van tevoren kun je nu nog niet bestellen, dit zou nĂłg makkelijker zijn. Ik ben fan!

Gemma
5 MĂ€rz 2021

Broodje zalm met dubbel beleg. Online besteld. Aangekomen kon ik rechts bij de kar de bestelling zo meenemen. Het broodje gedeeld met een collega. We hadden ieder ruim genoeg. Heerlijk.

Marcel Maas
5 MĂ€rz 2021

Ruime keuze in heerlijke broodjes met vers beleg, en vriendelijke mensen. Ook de prijs/kwaliteit is super.

Jolande
4 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes! Goed en rijkelijk belegd. Zeker een aanrader!

Bram
2 MĂ€rz 2021

Helaas ontbrak er in eerste instantie een broodje, maar werd netjes opgelost. Bedankt, broodjes waren zoals gewoonlijk weer lekker!

Wietske
2 MĂ€rz 2021

Onze broodjes liggen altijd klaar op de afgesproken tijd en zijn altijd lekker !

Gea
1 MĂ€rz 2021

Heerlijk broodje weer. Je krijgt echt waar voor je geld. Broodjes zijn rijkelijk belegd en smaken heerlijk.

Roberto
1 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes en ruime keuze! Onzettend handig online te bestellen zodat men niet in de rij hoeft te wachtten.

Fleur
28 Februar 2021

Altijd lekker!

Monica Groenveld
26 Februar 2021

Heerlijk broodje Carpaccio gegeten!

Ronald
26 Februar 2021

Een recensie schrijven voor Broodje Ben is natuurlijk onzinnig. Ik ben al jaren klant en het valt gewoon nooit tegen. Zoveel keuze in beleg en interessante en heerlijke combinaties. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Bij andere broodjeszaken betaal je hetzelfde maar waait je beleg er zo als je gaapt. En het personeel is ook leuk. Alles is dus helemaal OK.

Rene
25 Februar 2021

Echt weer super lekkere verse broodjes en beleg. Leuke en vlotte bediening!! Tot gauw!

Anneke
25 Februar 2021

Voortreffelijk

Gemma
25 Februar 2021

's Ochtends online besteld. Bestelling stond klaar toen ik de bestelling kwam ophalen. Vriendelijke bediening. Het broodje smaakte voortreffelijk. Het smaakte naar meer.

B. Sluijter
24 Februar 2021

Niet voor herhaling geschikt

Sylvia
22 Februar 2021

heel lekker!

Ingrid Diks
19 Februar 2021

Ik had aangegeven geen uien en niet teveel rucola, maar daar was niet naar gekeken het zat er gewoon op allemaal. Jammer

Willeke
18 Februar 2021

Broodjes heerlijk vers, maar geen tonnato op het broodje Vitello tonnato. Dat was jammer! Broodje Hummus was zoals het hoort, heerlijk dus.

Rowdy
17 Februar 2021

Snel geplaatst daarna opgehaald leuk geholpen en snel broodjes waaren supper .tot de volgende ronde.

Peyra
16 Februar 2021

Heerlijk. Forse hap! Vers brood met zalm en citroen mayo. Grote klasse. Volgende keer snij ik het stokje in twee delen. Dan eet ik morgen de andere helft. Met groeten en alle complimenten, Petra uit Houten

ATM
15 Februar 2021

Vers, snel en een mooie prijs kwaliteit verhouding

Max
13 Februar 2021

Altijd goed super lekker !! Zelfs een plakkie grill worst voor de hond !

Ronvanrenswoude
12 Februar 2021

Top het was weer heerlijk.

Hans
11 Februar 2021

Online besteld. Keurig op tijd stond het klaar!

Petra Verbeeten
10 Februar 2021

Online broodjes besteld. Was op afgesproken tijdstip klaar. Heerlijke broodjes!

Sander de Ridder
9 Februar 2021

Eigenlijk zijn alle broodjes lekker, chapeau!

Anita
5 Februar 2021

Broodjes waren perfect, maar zeer chaotisch!

Jim
4 Februar 2021

Heerlijke broodjes!

Iris
2 Februar 2021

Heerlijk!

Jos
29 Januar 2021

Lekkere broodjes en goede ingrediënten. Wel vervelend dat ik ondanks het van tevoren bestellen en tweemaal melden bij de kraam ruim 20 minuten in de regen heb moeten wachten waarna ik te horen kreeg 'vergeten' te zijn. Dat maakt wel dat je een stuk minder van je broodje kan genieten.

Sander de Ridder
29 Januar 2021

Top broodjes! Vers, goed belegd en snel

Pauline
29 Januar 2021

Was weer super lekker 👍

Hans
28 Januar 2021

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Prima, waren alleen koude ingrediënten. Smaakte weer uitstekend.

Sandra
25 Januar 2021

Als altijd heerlijk!

Jos van Dijk
23 Januar 2021
Hanneke
22 Januar 2021

Heerlijk vers en voldoende belegdđŸ‘đŸŒ

Luuk
21 Januar 2021

Heerlijke broodjes, vriendelijk personeel en snelle service!

Karin van leeuwen
20 Januar 2021

Heerlijk broodje, smakelijk en lekker vers

Petra Verbeeten
18 Januar 2021

Goed geregeld. Besteld en betaald via site. Bij afhalen stond bestelling al klaar. Heerlijke broodjed

Pauline
15 Januar 2021

Was weer super lekker. Mucho gracias

Apotheek
15 Januar 2021

prima broodjes,lekker gegeten,altijd op tijd klaar! super weer!

Linda
14 Januar 2021
Hans
13 Januar 2021

Smaakte erg goed ondanks het gemis van ijsbergsla.

Andre
9 Januar 2021

Prima

Marlene
8 Januar 2021

Super heerlijke broodjes! Echt een aanrader.. Aardige mensen..

Gisela
6 Januar 2021

Broodjes zijn heerlijk , en heel fijn dat je het van te voren kan bestellen !

Andre
2 Januar 2020

Perfekt

Susan
29 Dezember 2020
Jan de Klein
23 Dezember 2020
Sharon
20 Dezember 2020

Heerlijke broodjes, goede kwaliteit. Wij komen zeker terug!

Jolanda
20 Dezember 2020

Goede service, snel bestelsysteem. Jammer dat de walnoot ontbrak op mijn broodje.

Nicole
19 Dezember 2020

Niet normaal lekker. Zoals altijd heerlijke broodjes met een glimlach gemaakt.